Επίθεση αυτοκτονίας σε σχολείο στο Πακιστάν - Πέντε νεκροί, αναμεσά τους παιδιά - Για «Ινδούς τρομοκράτες» κάνει λόγο ο Σαρίφ (Βίντεο)
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ καταδίκασε τη βίαια επίθεση και κατηγόρησε «Ινδούς τρομοκράτες» για εμπλοκή - Η Ινδία απέρριψε τις κατηγορίες
Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη: Διαδηλωτές κρατούν πορτρέτα σχεδόν 200 αγνοουμένων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα, την περίοδο 1973–1985. Dante Fernandez/AFP/Getty Images
Ήξερες ότι...
Τα μαντίλια τσέπης «Puffs» δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις στη Γερμανία, γιατί «puffs» στα γερμανικά σημαίνει «οίκος ανοχής».
Ο Μέγας Κωνσταντίνος πεθαίνει στην Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.
1762
Πόλεμος των Ρόδων: ο Ριχάρδος της Υόρκης νικά και αιχμαλωτίζει το βασιλιά Ερρίκο ΣΤ της Αγγλίας.
1939
Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι υπογράφουν τη συμμαχία τους
1947
Τίθεται σε ισχύ νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα και την Τουρκία με σκοπό την ανάσχεση του κομμουνισμού, ο οποίος θα γίνει ευρύτερα γνωστός ως Δόγμα Τρούμαν.
1960
Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.