Λευκός Οίκος: Καμία αλλαγή στην πολιτική μας για ουκρανικά χτυπήματα εντός της Ρωσίας - «Λαμβάνουμε σοβαρά τις απειλές Πούτιν»


Λευκός Οίκος: Καμία αλλαγή στην πολιτική μας για ουκρανικά χτυπήματα εντός της Ρωσίας - «Λαμβάνουμε σοβαρά τις απειλές Πούτιν»
«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην άποψή μας σχετικά με την παροχή δυνατοτήτων στην Ουκρανία για επίθεση μεγάλης εμβέλειας εντός της Ρωσίας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λας Βέγκας, ΗΠΑ: Ο κομήτης C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS) εμφανίζεται στον ουρανό λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα στην περιοχή προστασίας του εθνικού πάρκου Red Rock Canyon στη Νεβάδα. Ο κομήτης, γνωστός επίσης ως Κομήτης A3, βρίσκεται περίπου 44 εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη και πιθανότατα προέρχεται από το Νέφος του Όορτ. Η τελευταία φορά που πέρασε κοντά στη Γη ήταν πριν από 80.000 χρόνια. Ethan Miller/Getty Images

Ήξερες ότι...

Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες που έμεναν ανύπαντροι μετά τα 30 τους, έχαναν το εκλογικό τους δικαίωμα και τους απαγορευόταν η συμμετοχή σε αγώνες.

Σήμερα


Πέμπτη
17
Οκτωβρίου
2024
Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας

Γιορτάζουν :Αντίγονος, Ευπρέπιος, Ευπρέπειος, Ευπρεπής, Ευπρεπία

1864
Ψηφίζεται νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα.
1888
Πατεντάρεται ο οπτικός φωνόγραφος από τον Τόμας Έντισον (η πρώτη κινηματογραφική ταινία).
1918
Ανακωχή του Μούδρου, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Τούρκων και των Δυνάμεων της Αντάντ (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).
1937
Την πρώτη τους εμφάνιση σε κόμικς εφημερίδας των ΗΠΑ κάνουν τα 3 σχεδόν ίδια ανίψια του Ντόναλντ Ντακ, ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι.
1956
Η Βρετανία ανοίγει το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο στον κόσμο, στο Κάλντερ Χολ.
1979
Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στη Μητέρα Τερέζα.
1994
Ιορδανία και Ισραήλ αποφασίζουν να υπογράψουν μια ιστορική συνθήκη ειρήνης, δίνοντας τέλος στη μεταξύ τους 46χρονη εμπόλεμη κατάσταση.
1997
Στην Κούβα, στη Σάντα Κλάρα, μεταφέρονται και ενταφιάζονται τα οστά του θρυλικού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα, τριάντα χρόνια μετά την εκτέλεση του στη Βολιβία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy