Τραγωδία Ζακάκι: Ξανά στο χειρουργείο η 46χρονη-Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας

 


Τραγωδία Ζακάκι: Ξανά στο χειρουργείο η 46χρονη-Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας

Η 46χρονη, θύμα της απόπειρας γυναικοκτονίας στη Λεμεσό, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο πρόσωπο και το σώμα από τον 55χρονο αστυνομικό σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε από τη Λεμεσό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, καθώς η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Αρχικά διακομίστηκε στο Γενικό

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σαμπουθέδο, Ισπανία: Κόσμος παρακολουθεί το παραδοσιακό Rapa das Bestas, ή αλλιώς «Κούρεμα των Θηρίων», κατά το οποίο ημιάγρια άλογα συγκεντρώνονται για να κουρευτούν. Josechu Ortiz/EPA

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
6
Ιουλίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.