Στη Βουλγαρία η ταφή των δύο παιδιών που «έσβησαν» μέσα στο αυτοκίνητο

 


Στη Βουλγαρία η ταφή των δύο παιδιών που «έσβησαν» μέσα στο αυτοκίνητο

Η υπόθεση του τραγικού θανάτου των δύο αδελφών, ηλικίας οκτώ και δέκα ετών, στην Ξυλοφάγου εξακολουθεί να περιβάλλεται από πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο 24ωρο. Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου, Γιώργος Ιουλιανός, στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί ο θείος των δύο παιδιών, προκειμένου να διευθετήσει τις διαδικασίες για τη μεταφορά και την ταφή τους στη Βουλγαρία.

Την ίδια ώρα, η νενομισμένη νεκροτομή στις

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μπάντα Άτσεχ, Ινδονησία: Άνδρας αρμόδιος για την εκτέλεση της ποινής ετοιμάζεται να μαστιγώσει έξι άτομα που καταδικάστηκαν για παραβίαση του νόμου της σαρία, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι που φιλήθηκε χωρίς να είναι παντρεμένο. Muhammad Iqbal/Zuma Press Wire/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
4
Ιουλίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1054
Σημειώνεται έκρηξη υπερκαινοφενούς αστέρος, που παραμένει ορατή για μερικούς μήνες ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα υπολείμματα της έκρηξης σχηματίζουν το Νεφέλωμα του Καρκίνου.
1187
Ο Σαλαντίν συντρίβει τους Σταυροφόρους στη Μάχη του Χαττίν.
1776
Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
1884
Το Άγαλμα της Ελευθερίας παρουσιάζεται στις ΗΠΑ από τους Γάλλους.
2004
Τελικός Euro 2004. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ανεπανάληπτη και απρόσμενη επιτυχία στην Πορτογαλία για την Ελλάδα, που κατακτά το τρόπαιο νικώντας 1-0 τη διοργανώτρια.Το νικητήριο γκόλ για την Ελλάδα πέτυχε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά ο Άγγελος Χαριστέας.