ΕΕ: Έρευνα κατά φαρμακευτικού κολοσσού για παραβίαση κανόνων του ανταγωνισμού

 


ΕΕ: Έρευνα κατά φαρμακευτικού κολοσσού για παραβίαση κανόνων του ανταγωνισμού

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έναρξη επίσημης έρευνας κατά του φαρμακευτικού κολοσσού Sanofi για πιθανή παραβίαση των κανόνων του ανταγωνισμού στην αγορά των αντιγριπικών εμβολίων.

Ο όμιλος θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην αγορά πραγματοποιώντας εκστρατεία δυσφήμησης του εμβολίου Fluad, της αυστραλιανής εταιρείας CSL Seqirus, ανταγωνιστή του δικού της εμβολίου Efluelda.

«Η Κομισιόν υποψιάζεται ότι η Sanofi πραγματοποίησε παραπλανητική εκστρατεία με στόχο την δυσφήμηση του εμβολίου Fluad

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ιμπαντάν, Νιγηρία: Οι δίδυμες αδελφές Τάιγουο και Κεχίντε Αντεντιράν και οι δίδυμοι αδελφοί Τάιγουο και Κεχίντε Ογκουντόγε ποζάρουν για φωτογραφία στη δεξίωση του γάμου τους. Olympia de Maismont/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Πάνω από 2.500 αριστερόχειρες σκοτώνονται κατά τη διάρκεια ενός έτους από τη χρήση προϊόντων για δεξιόχειρες!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
27
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1844
Ο Τζόζεφ Σμιθ, ιδρυτής της Εκκλησίας των Μορμόνων, λυντσαρίστηκε μέχρι θανάτου σε φυλακή της Καρθαγένης στο Ιλινόις.
1954
Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου σταθμού πυρηνικής ενέργειας στο κόσμο, στην ΕΣΣΔ.
1965
Αρχίζουν οι πρώτες επιθετικές επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού στο Βιετνάμ.
1977
Η Γαλλία παραχωρεί ανεξαρτησία στο Τζιμπουτί
1995
Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα, Πρίγκιπας Διάδοχος του Θρόνου του Κατάρ, ανατρέπει τον πατέρα του με αναίμακτο πραξικόπημα.