Δεκαπέντε συλλήψεις και 341 καταγγελίες σε ελέγχους της Αστυνομίας

 


Δεκαπέντε συλλήψεις και 341 καταγγελίες σε ελέγχους της Αστυνομίας

Στη σύλληψη δεκαπέντε προσώπων προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ που πέρασε, κατά τη διάρκεια παγκύπριων ελέγχων, οι οποίοι έγιναν σε οργανωμένες περιπολίες σε καίρια σημεία αστικών περιοχών. Εξάλλου, έγιναν 341 καταγγελίες που αφορούσαν διάφορες παραβάσεις τροχαίας, εκ των οποίων οι 125 αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλλήψεις αφορούν αδικήματα όπως, μεταξύ άλλων, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατία, διάρρηξη και κλοπή καθώς και τροχαία αδικήματα.

Ανακόπηκαν για έλεγχο 538 οχήματα και

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μπάντα Άτσεχ, Ινδονησία: Άνδρας αρμόδιος για την εκτέλεση της ποινής ετοιμάζεται να μαστιγώσει έξι άτομα που καταδικάστηκαν για παραβίαση του νόμου της σαρία, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι που φιλήθηκε χωρίς να είναι παντρεμένο. Muhammad Iqbal/Zuma Press Wire/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
5
Ιουλίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1687
Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτομες Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας, όπου παραθέτει τα τρία αξιώματα της Μηχανικής και το νόμο της Βαρύτητας.
1943
Η επίθεση τον Γερμανών στο Κουρσκ.
1950
Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, παρέχει σε όλους τους Εβραίους με νόμο το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
1962
H Αλγερία γίνεται ανεξάρτητη από τη Γαλλία.
1975
To Πράσινο Ακρωτήριο γίνεται ανεξάρτητο κράτος από την Πορτογαλία.
1991
Ο Νέλσον Μαντέλα εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου.