Στο Κάιρο για επαφές ο Υπ. Ενέργειας - Υπογραφή συμφωνίας για ανάπτυξη Φ.Α

 


Στο Κάιρο για επαφές ο Υπ. Ενέργειας - Υπογραφή συμφωνίας για ανάπτυξη Φ.Α

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός μεταβαίνει στο Κάιρο για επαφές και για υπογραφή Συμφωνίας Πλαίσιο για την ανάπτυξη των ανακαλύψεων φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο περιθώριο της Εκθεσης EGYPES 2026, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο.

Οπως αναφέρεται, ο Υπουργός μεταβαίνει το βράδυ της Κυριακής στο Κάιρο, όπου τη Δευτέρα θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη κατά τη συνάντησή του με τον

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Évιαν-λε-Μπεν, Γαλλία: Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατά ένα δώρο από τον Γερμανό καγκελάριο Friedrich Merz κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7. Thibault Camus/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο βασιλιάς των Βουλγάρων, Κρούμος, έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α', όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
17
Ιουνίου
2026
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.