Ένταση σε φάρμα στη Λάρνακα: Κτηνοτρόφοι αρνήθηκαν να θανατωθούν τα ζώα τους

 


Ένταση σε φάρμα στη Λάρνακα: Κτηνοτρόφοι αρνήθηκαν να θανατωθούν τα ζώα τους

Κτηνιατρικοί λειτουργοί, εντόπισαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, της οποίας τα ζώα είχαν θανατωθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω αφθώδους πυρετού, περί τα πενήντα ζώα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας, αρνούνται να επιτρέψουν σε κτηνιατρικούς λειτουργούς να προχωρήσουν σε θανάτωση των ζώων που εντοπίστηκαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή ένταση.

Στο σημείο, μετέβησαν και παραμένουν μέλη της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο θηροφύλακας μετά από εισπνοή

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Évιαν-λε-Μπεν, Γαλλία: Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατά ένα δώρο από τον Γερμανό καγκελάριο Friedrich Merz κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7. Thibault Camus/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο βασιλιάς των Βουλγάρων, Κρούμος, έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α', όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
17
Ιουνίου
2026
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.