Ασφαλής προορισμός η Κύπρος, είπε ο Ντάουτι στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας

 


Ασφαλής προορισμός η Κύπρος, είπε ο Ντάουτι στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας

Σύσκεψη στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας πραγματοποιήθηκε στην οποία ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου και Βρετανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις επιπτώσεις των πρόσφατων εξελίξεων σε τουρισμό και οικονομία, με τον Υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι να σημειώνει ότι η Κύπρος είναι ασφαλής προορισμός και ότι σχετικές αναφορές σε ταξιδιωτικές οδηγίες έχουν προληπτικό χαρακτήρα και εφαρμόζονται οριζόντια και σε άλλες χώρες.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει τις επιπτώσεις των

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Évιαν-λε-Μπεν, Γαλλία: Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατά ένα δώρο από τον Γερμανό καγκελάριο Friedrich Merz κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7. Thibault Camus/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο βασιλιάς των Βουλγάρων, Κρούμος, έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α', όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
17
Ιουνίου
2026
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.