Λάρνακα: Χειροπέδες σε 25χρονο που καταζητείται διεθνώς για τρομοκρατία

 


Λάρνακα: Χειροπέδες σε 25χρονο που καταζητείται διεθνώς για τρομοκρατία

Χειροπέδες σε 25χρονο, κάτοχο λιβανικού διαβατηρίου, πέρασε χθες βράδυ η Αστυνομία στη Λάρνακα, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ερυθρά αγγελία. Ο νεαρός εκζητείται από τις αρχές της Γερμανίας για αδικήματα που σχετίζονται με τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος αφίχθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία από τη Βηρυτό με σκοπό να συνεχίσει το ταξίδι του προς άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ο 25χρονος συνελήφθη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τέθηκε

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουμ αλ Χάιρ, Δυτική Όχθη: Παλαιστίνια αγόρια κοιτούν προς έναν νεαρό Ισραηλινό έποικο, αφού η μπάλα τους, η οποία πέρασε πάνω από ένα συρματόπλεγμα κοντά στον οικισμό Καρμέλ, κατασχέθηκε. Το Ηνωμένο Βασίλειο, σε συντονισμό με ομάδα δυτικών χωρών, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία και η Νορβηγία, ανακοίνωσε την επιβολή κυρώσεων σε έξι εταιρείες και ένα φυσικό πρόσωπο που φέρονται να εμπλέκονται στη διευκόλυνση και χρηματοδότηση της πρόσφατης έξαρσης της βίας από εποίκους στη Δυτική Όχθη. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Το επίθετο Μητσοτάκης προέρχεται από τη λέξη μιτσός, που στην κρητική ντοπιολαλιά σημαίνει το μικρό παιδί, το πιτσιρίκι. Κανονικά έπρεπε να γράφεται Μιτσοτάκης.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
16
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1487
Λαμβάνει χώρα η Μάχη του Στόουκ Φιλντ, σφραγίζοντας έτσι το τέλος του Πολέμου των Ρόδων, του εμφυλίου πολέμου που ξέσπασε στην Αγγλία στα μέσα του 15ου αιώνα ανάμεσα στον Οίκο των Λάνκαστερ και των Οίκο της Υόρκης για τη διαδοχή του θρόνου. Την ονομασία του ο πόλεμος την πήρε από το ρόδο, που ήταν σύμβολο στα οικόσημα και των δύο Οίκων.
1920
Ιδρύεται το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη.
1961
Ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ ζητά πολιτικό άσυλο στη Γαλλία.