Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο Παντελή: «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

 


Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο Παντελή: «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

Σε κλίμα οδύνης κηδεύεται σήμερα ο 33χρονος Παντελής Γεωργίου, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα, έχοντας χάσει νωρίτερα τις αισθήσεις του σε γυμναστήριο στην Πάφο.

Σε ανάρτηση η οικογένειά του αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας Παντελή Γεωργίου,  ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, από την Αραδίππου.

Ο πολυαγαπημένος μας γιος / αδελφός / φίλος θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μινεάπολις, Μινεσότα: Άτομα ντυμένα με στολές μολυβιών μεταφέρουν μία ξύστρα κατά τη διάρκεια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης ακονίσματος μολυβιών στη λίμνη Lake of the Isles. Steven Garcia/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
11
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.