Ζευγάρι δύο νεκροί νέοι στην Κορινθία, οι φίλοι τους αποχαιρετούν στα social

 


Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις των φίλων των δύο παιδιών στα social media που πέθαναν στο τροχαίο στα Εξαμίλια Κορινθίας την Πέμπτη, όταν το αυτοκίνητο κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σπίτι.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο οδηγός ήταν 17 ετών και η συνοδηγός 18 ετών ενώ τα δύο παιδιά ήταν ζευγάρι, γεγονός που επιβεβαιώνεται από δεκάδες αναρτήσεις φίλων και συγγενών στα μέσα κοινωνικής

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη του Βατικανού: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ συναντά τους Καθολικούς καρδινάλιους απ’ όλο τον κόσμο στο πλαίσιο διήμερης συνόδου, κατά την οποία κάλεσε τους ανώτερους κληρικούς να αποφύγουν τους διχασμούς στη 1,4 δισεκατομμυρίων πιστών Εκκλησία και να επικεντρωθούν στην προσέλκυση νέων πιστών. Simone Risoluti/Reuters

Ήξερες ότι...

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που κυκλοφόρησε γραμματόσημα, το 1840. Γι’ αυτό το λόγο είναι ακόμη η μόνη χώρα της οποίας το όνομα δεν αναγράφεται στα γραμματόσημά της.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
13
Ιανουαρίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1847
Με τη συνθήκη της Καχιουέγκα, λήγει ο αμερικανικομεξικανικός πόλεμος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
1904
Υπογράφεται εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, κατά την οποία η Κίνα θα ανοίξει τα λιμάνια Μαντσού και Μούκδεν για το διεθνές εμπόριο.
1962
Η Κίνα και η Αλβανία υπογράφουν συμφωνία για οικονομική και τεχνική συνεργασία.
1972
Ψηφίζεται ο νόμος σύμφωνα με τον οποίο μια γυναίκα μπορεί να γίνει επαγγελματίας διαιτητής του μπέιζμπολ.
1981
Αποτυγχάνει η Διάσκεψη της Γενεύης, που γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με στόχο την εφαρμογή ειρηνευτικού σχεδίου για την ανεξαρτησία της Ναμίμπιας.
1990
Ο Ντάγκλας Γουίλντερ, εκλεγμένος κυβερνήτης της Βιρτζίνια γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός που καταλαμβάνει αυτό το αξίωμα.
1992
Η Ιαπωνία ζητά συγγνώμη που εξανάγκασε τις γυναίκες της Κορέας σε σεξουαλική δουλεία κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
1999
Ο αστέρας του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν, ανακοινώνει την αποχώρηση του από το άθλημα για δεύτερη φορά.
2001
Σεισμός χτυπά το Ελ Σαλβαδόρ, προκαλώντας 5.000 θανάτους.