Σύλληψη 2 αλλοδαπών ύποπτων για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό απο τις Βρετ. Βάσεις

 


Σύλληψη 2 αλλοδαπών ύποπτων για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό απο τις Βρετ. Βάσεις

Δύο αδέλφια που καταζητούνταν για την απόπειρα φόνου εις βάρος 36χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου επί της οδού Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό, συνελήφθησαν από τις αρχές των Βρετανικών Βάσεων στην περιοχή Δεκέλειας, με τη βοήθεια της Λιμενικής της Αστυνομίας. 

Οι δύο αλλοδαποί φέρονται να επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν την χώρα και εντοπίστηκαν σε σκάφος. Για τη σύλληψη τους  χρειάστηκε να ριφθούν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Μετά τη σύλληψη τους αναμένεται να γίνει διαδικασία για

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καλκούτα, Ινδία: Πεζοί παρακολουθούν εργαζομένους να απομακρύνουν άγαλμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα επανατοποθετηθεί σε ασφαλέστερο σημείο. Το γιγαντιαίο άγαλμα, που ανεγέρθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Μέσι στην Ινδία πέρσι, ταλαντεύεται λόγω των ισχυρών ανέμων και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του, σύμφωνα με δήλωση τοπικού βουλευτή. Dibyangshu Sarkar/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα μαντίλια τσέπης «Puffs» δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις στη Γερμανία, γιατί «puffs» στα γερμανικά σημαίνει «οίκος ανοχής».

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1494
Ισπανία και Πορτογαλία υπογράφουν τη Συνθήκη της Τορδεσίγιας, μοιράζοντας τις κτήσεις τους στην Αμερική.
1892
Ο J.F. Palmer πατεντάρει το ποδήλατο με μεταλλική αλυσίδα.
1903
Στη Γαλλία ο καθηγητής Πιερ Κιουρί ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, το πολώνιο.
1923
Ευρύτατη Εθνοσυνέλευση στη Λευκωσία εγκρίνει ψήφισμα υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.
1929
Το Βατικανό γίνεται ανεξάρτητο κράτος - το μικρότερο στον κόσμο.
1943
Στη ναζιστική Γερμανία, ο καθηγητής Κλάουμπεργκ, αρχηγός τάγματος των Ες Ες, κοινοποιεί στο Χάινριχ Χίμλερ, ότι είχε αναπτύξει μία μέθοδο για την αποτελεσματική στείρωση των γυναικών χωρίς χειρουργική επέμβαση.
1965
Η SONY παρουσιάζει τη νέα εφεύρεση της, το βίντεο. Πρώτη τιμή: 995 δολάρια.
2003
Μεγάλη νίκη για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος. Κερδίζει με 1-0 την ομάδα της Ισπανίας στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μέσα στην Ισπανία. Αφετηρία για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.