Στο ΔΗΚΟ και επίσημα ο Μιχάλης Γιακουμή - Αντίδραση από ΔΗΠΑ

 


Στο ΔΗΚΟ και επίσημα ο Μιχάλης Γιακουμή - Αντίδραση από ΔΗΠΑ

Επιστρέφει και επίσημα στο ΔΗΚΟ ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Μιχάλης Γιακουμή.

Σε ανάρτηση του ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρει «Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για συνεργασίες, ξεπερνάμε διαφορές του παρελθόντος, προσκαλούμε συναγωνιστές για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Το κέντρο πρέπει να αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας, και από την προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς».

Μετά, την πιο πάνω εξέλιξη, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μαρίνος Κλεάνθους με γραπτή ανακοίνωση αναφέρει «λυκοφιλία είναι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη του Βατικανού: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ συναντά τους Καθολικούς καρδινάλιους απ’ όλο τον κόσμο στο πλαίσιο διήμερης συνόδου, κατά την οποία κάλεσε τους ανώτερους κληρικούς να αποφύγουν τους διχασμούς στη 1,4 δισεκατομμυρίων πιστών Εκκλησία και να επικεντρωθούν στην προσέλκυση νέων πιστών. Simone Risoluti/Reuters

Ήξερες ότι...

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που κυκλοφόρησε γραμματόσημα, το 1840. Γι’ αυτό το λόγο είναι ακόμη η μόνη χώρα της οποίας το όνομα δεν αναγράφεται στα γραμματόσημά της.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
14
Ιανουαρίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1814
Η Δανία παραχωρεί τη Νορβηγία στη Σουηδία.
1941
Ο Έλληνας πυγμάχος Χριστοφορίδης κατακτά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κατηγορίας βαρέων βαρών.
1953
Ο στρατάρχης Τίτο εκλέγεται πρώτος Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.
1963
Η Γαλλία αρνείται την είσοδο της Βρετανίας στην ΕΟΚ.
1967
Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν ότι ο αμερικανικός στρατός διεξάγει πειράματα μικροβιολογικού πολέμου.
1991
Ο Σαντάμ Χουσεΐν καλεί τους συμπατριώτες του να αγωνιστούν μέχρι θανάτου για να μείνει το Ιράκ στο Κουβέιτ. Στη πρόσκληση αυτή τάχθηκαν υπέρ του Σαντάμ και οι ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
1993
120 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, υπογράφουν στο Παρίσι τη σύμβαση για την κατάργηση των χημικών όπλων.