Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο

 


Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο

Σιδηροδρομικός κόμβος κοντά στο Κίεβο δέχθηκε επίθεση στη διάρκεια μεγάλης κλίμακας ρωσικών πληγμάτων με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) και πυραύλους που σημειώθηκαν τη νύχτα, από τα οποία επλήγη το αμαξοστάσιο και βαγόνια τρένων, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία Ukrzaliznytsia.

Η εταιρεία δεν ανέφερε απώλειες από την επίθεση αυτή στη διάρκεια της νύχτας στην πόλη Φάστιβ.

Η Ρωσία έχει εντείνει τις επιθέσεις της στον ενεργειακό τομέα και τις

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αμριτσάρ, Ινδία: Ένας καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ζωγραφιά του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίπλα σε πορτρέτα των 14 πρωθυπουργών της Ινδίας από την ανεξαρτησία της χώρας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Narinder Nanu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τελ Αβίβ σημαίνει Λόφος της Άνοιξης.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Δεκεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.