Ουκρανία: 4 νεκροί και 22 τραυματίες, λόγω πλήγματος από ρωσικό πύραυλο

 


Ουκρανία: 4 νεκροί και 22 τραυματίες, λόγω πλήγματος από ρωσικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 22 τραυματίστηκαν σε επίθεση με ρωσικό πύραυλο σήμερα στην πόλη Ντνίπρο, μεγάλη πόλη στην κεντροανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό.

Η Ρωσία πολλαπλασιάζει τα πλήγματα στην Ουρανία παρά τις διαπραγματεύσεις που διεξάγουν οι Αμερικανοί στην προσπάθεια να θέσουν τέλος στον πόλεμο ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα που ξέσπασε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

«Υπάρχουν τέσσερις νεκροί

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεούλ, Νότια Κορέα: Ορειβάτες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες ετοιμάζονται για αναρριχητική εκδήλωση στο όρος Bukhansan. Chung Sung-Jun/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 1740 μία αγελάδα κρίθηκε ένοχη για μαγεία στη Γαλλία και εκτελέστηκε.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
24
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ευγενία, Ευγενούλα, Ευγενίτσα, Τζένη, Τζενούλα, Ευγενίκη

1814
Η Μεγάλη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπογράφουν τη συνθήκη της Γάνδης, τερματίζοντας τον Πόλεμο του 1812.
1919
Στις ΗΠΑ, καταστρέφεται από πυρκαγιά η δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.
1947
Ο Μακάριος Β εκλέγεται Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
1953
Χείμαρρος λάσπης στο ηφαίστειο Ρουαπέχου της Νέας Ζηλανδίας προκαλεί την καταστροφή Τανγκιγουάι, κατά την οποία χάνουν τη ζωή τους 151 άνθρωποι.
1959
Η δραστηριότητα της Ε.Ο.Κ.Α. λήγει όταν επέρχεται παύση του αγώνα ανεξαρτησίας, μετά τη συμφωνία της Ζυρίχης.
1989
Μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη εισέρχονται κρυφά στο στρατόπεδο Συκουρίου της Λάρισας και αφαιρούν δεκάδες αντιαρματικές ρουκέτες.