Την Πέμπτη η συνέχιση «δίκης» δύο Ε/κ στα κατεχόμενα

 


Την Πέμπτη η συνέχιση «δίκης» δύο Ε/κ στα κατεχόμενα

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνέχιση της «δίκης» δύο Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «παραβίαση προσωπικών δεδομένων» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

Κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο, η «κατηγορούσα αρχή» παρουσίασε δύο μάρτυρες, οι οποίοι κατέθεσαν ότι στοιχεία και πληροφορίες για περιουσίες τους βρέθηκαν στην κατοχή τρίτων χωρίς τη συγκατάθεσή τους, γεγονός που τους προκάλεσε ανησυχία και τους οδήγησε να υποβάλουν παράπονο.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νότιο Ισραήλ: Ένας υπερ-ορθόδοξος Εβραίος μιλά με έναν στρατιώτη σε στάση λεωφορείου κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας. Abir Sultan/EPA

Ήξερες ότι...

Μπανγκόκ σημαίνει «Χωριό που βρίσκεται δίπλα σε ρυάκι».

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
20
Νοεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Γιορτάζουν : Δεναχίς, Δεναχίδα

1912
Β Βαλκανικός Πόλεμος: Συνάπτεται δεκαπενθήμερη ανακωχή στο Μπαχτσέκιοϊ της Τσατάλτζας, μεταξύ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Βουλγαρίας, η οποία εκπροσωπούσε και τις Κυβερνήσεις της Σερβίας και του Μαυροβουνίου. Έτσι, μόνο η Ελλάδα συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της Τουρκίας.
1945
Αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης, με 24 Ναζί να κάθονται στο εδώλιο.
1959
Ο ΟΗΕ μετά από γενική συνέλευση ψήφησε ομώφωνα τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
1985
Κυκλοφορούν τα Microsoft Windows 1.0.