Αντιπαράθεση ΔΗΣΥ - ΕΛΑΜ για την πρόταση απέλασης καταδικασμένων αλλοδαπών

 


Αντιπαράθεση ΔΗΣΥ - ΕΛΑΜ για την πρόταση απέλασης καταδικασμένων αλλοδαπών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την πρόταση νόμου για τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, με στόχο να δίνεται στα Δικαστήρια η δυνατότητα επιβολής ποινής απέλασης σε αλλοδαπούς που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα που κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Τορναρίτης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «απορρίπτουμε πλήρως την προσπάθεια του ΕΛΑΜ να εμφανίσει τη δική του πρόταση ως ταυτόσημη με τη νομοθετική πρωτοβουλία του ΔΗΣΥ.

Η πρόταση του ΕΛΑΜ

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τζαμπάλια, Γάζα: Κατεστραμμένα κτίρια στην Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Majdi Fathi/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Ο κοντύτερος άνθρωπος που κατοίκησε επί της Γης ήταν ο νεπαλέζος αγρότης Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι. Είχε ύψος 0,546 μ., ζύγιζε 15 κιλά και φυσικά αποτελούσε επίλεκτο μέλος των Ρεκόρ Γκίνες.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρούλα,Αβραάμ, Αβραμία, Αδαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Εύα, Δανάη, Δαν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ρεβέκκα, Σάρα, Σάρρα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

1901
Πρώτη ασύρματη τηλεγραφική μετάδοση διαμέσου του Ατλαντικού από τον Γουλιέλμο Μαρκόνι.
1925
Ο Ρεζά Παχλαβί καταλαμβάνει την εξουσία στο Ιράν και ανακηρρύσεται Σάχης
1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ουγγαρία και η Ρουμανία κηρύσσουν τον πόλεμο στις ΗΠΑ. Η Ινδία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία.
1959
O αρχιεπίσκοπος Μακάριος με 66,29% γίνεται ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την επίσημη ανακήρυξή της, τον Αύγουστο του 1960.
1963
Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.