Διαμαρτυρία αύριο Δευτέρα έξω από ΥΠΑΝ για τα δικαιώματα παιδιών με αναπηρία

 


Διαμαρτυρία αύριο Δευτέρα έξω από ΥΠΑΝ για τα δικαιώματα παιδιών με αναπηρία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για παιδιά με αναπηρία, διοργανώνουν αύριο Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Αγκαλιά Ελπίδας, η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών και ο Σύνδεσμος Παιδιών με ΔΕΠΥ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρωθούν γύρω στις 10π.μ. έξω από το Υπουργείο Παιδείας, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται στην περιοχή για διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της και παροχή διευκολύνσεων προς το κοινό.

Καλούνται οι συμμετέχοντες,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια διαφημιστική πινακίδα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ επικρίνει τις φορολογικές του συνεισφορές. Adrian Dennis/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Παραγουάη σημαίνει «Γεννημένος απ’ το νερό».

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
19
Νοεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας

Γιορτάζουν : Κανένας

1443
Ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάζεται σε ένα νησί, που είχε εντοπίσει την προηγούμενη μέρα, και το ονομάζει San Juan Bautista (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Αργότερα το νησί μετονομάστηκε σε Πουέρτο Ρίκο.
1943
Γερμανικά στρατεύματα επιτίθενται εναντίον της Σάμου. Επειδή η τροπή των επιχειρήσεων ήταν δυσμενής, το Στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάζει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς Κομάντος να εκκενώσουν το νησί. Κατά την εκκένωση, μαζί με τις παραπάνω δυνάμεις, μεταφέρθηκαν στην Τουρκία 12.800 Έλληνες πρόσφυγες και 8.000 Ιταλοί.