Aλυκές Λάρνακας: Συζητήθηκε αποκοπή πρόσβασης από εμπλεκόμενους φορείς

 


Aλυκές Λάρνακας: Συζητήθηκε αποκοπή πρόσβασης από εμπλεκόμενους φορείς

Το θέμα της αποκοπής πρόσβασης στις αλυκές Λάρνακας, μετά τον εγκλωβισμό για μέρες, δύο αυτοκινήτων στη μεγάλη αλυκή της πόλης, συζήτησαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης τους, εμπλεκόμενοι φορείς.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Λάρνακας, του Τμήματος Περιβάλλοντος και της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας για την εφαρμογή επιπλέον μέτρων για την αποτροπή πρόσβασης στις Αλυκές της Λάρνακας».

Η συνάντηση

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αμριτσάρ, Ινδία: Ένας καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ζωγραφιά του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίπλα σε πορτρέτα των 14 πρωθυπουργών της Ινδίας από την ανεξαρτησία της χώρας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Narinder Nanu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τελ Αβίβ σημαίνει Λόφος της Άνοιξης.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Δεκεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.