Φόνος Δημοσθένους: Συνελήφθησαν 2 Ε/κ και ένας Ελλαδίτης - Έρευνα στις φυλακές

 


Φόνος Δημοσθένους: Συνελήφθησαν 2 Ε/κ και ένας Ελλαδίτης - Έρευνα στις φυλακές

Σε τρεις νέες συλλήψεις προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2025 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους και έναν Ελλαδίτη, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται, ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Την ίδια ώρα, η

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία: Οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Γαλλίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Εμανουέλ Μακρόν, συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων. Eliot Blondet -Pool/SIPA/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Βιετνάμ σημαίνει Κράτος του Νότου.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
4
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Βαρβάρα, Ρούλα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή

1877
Ο Τόμας Έντισον εφευρίσκει το φωνόγραφο.
1897
Υπογράφεται η Συνθήκη της Κωνσταντινουπόλεως, με την οποία τερματίζεται ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να καταβάλλει 4.000.000 τουρκικές λίρες ως πολεμική αποζημίωση στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
1943
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βολιβία κηρύσσει των πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα.
1977
Ο Ζαν Μπεντέλ Μποκάσα αυτοανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Κένυας.
1992
Απόβαση Αμερικάνικων δυνάμεων στην Σομαλία.