GSI: Συνάντηση ρυθμιστικών αρχών στην Αθήνα-Βρέθηκαν αρκετά σημεία σύγκλισης

 


GSI: Συνάντηση ρυθμιστικών αρχών στην Αθήνα-Βρέθηκαν αρκετά σημεία σύγκλισης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην Αθήνα, συνάντηση μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου (ΡΑΑΕΥ και ΡΑΕΚ) και του ΑΔΜΗΕ, παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Τσάφου και του Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα, Σταύρου Αυγουστίδη.

Σύμφωνα με πηγές του ελληνικού Υπουργείου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε άκρως εποικοδομητικό κλίμα, τέθηκαν όλα τα επιμέρους ρυθμιστικά ζητήματα του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης GSI.

«Σε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία: Οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Γαλλίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Εμανουέλ Μακρόν, συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων. Eliot Blondet -Pool/SIPA/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Βιετνάμ σημαίνει Κράτος του Νότου.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
3
Δεκεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Γιορτάζουν : Γλυκέριος, Γλυκερός

1818
Το Ιλινόι γίνεται η 21η Πολιτεία των Η.Π.Α.
1944
Δεκεμβριανά: Διαδήλωση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου στην Αθήνα καταλήγει σε αιματηρά επεισόδια. Ξεκινά η σύγκρουση των "Δεκεμβριανών" που θα διαρκέσει 33 ημέρες και θα αφήσει πίσω δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εγκλήματα ανείπωτης φρίκης.