Στην Αίγυπτο όλα τα βλέμματα για τις έμμεσες συνομιλίες του Ισραήλ με τη Χαμάς

 


Στην Αίγυπτο όλα τα βλέμματα για τις έμμεσες συνομιλίες του Ισραήλ με τη Χαμάς

Μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και την επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα (6/10) στην Αίγυπτο οι κρίσιμες συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου και την απελευθέρωση των ομήρων, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να εμφανίζεται αισιόδοξος.

«Πολλές χώρες γύρω από το Ισραήλ, μουσουλμανικές, αραβικές και άλλες είχαν σημαντικές συναντήσεις με τη Χαμάς

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
27
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Λούππος, Λούππης, Νέστορας, Νέστωρ, Νεστορία

1912
Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα καταλαμβάνουν την πόλη μετά την παράδοσή της.
1951
Ελλάδα: Ο Νικόλαος Πλαστήρας (πρόεδρος του ΕΠΕΚ) αναλαμβάνει πρωθυπουργός.