Αστυπάλαια: Ένας ελκυστικός και πολύπλευρος προορισμός

 


Αστυπάλαια: Ένας ελκυστικός και πολύπλευρος προορισμός

Ως ένας ελκυστικός και πολύπλευρος προορισμός που είναι κατάλληλος για διακοπές και εκτός υψηλής σεζόν προβάλλεται η Αστυπάλαια από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Ανάμεσα στα δέκα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για αναζωογόνηση off season συγκαταλέγονται τα Δωδεκάνησα και ειδικά η «πεταλούδα του Αιγαίου» σύμφωνα με την γερμανική τουριστική ιστοσελίδα Reisereporter. Το Γαλλικό ψυχαγωγικό μέσο En-Vols.com αποκαλεί την Αστυπάλαια «μυστικό παράδεισο με την πιο φωτογενή Χώρα του Αιγαίου».

Παράλληλα, εκτενές αφιέρωμα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νεβσεχίρ, Τουρκία: Αερόστατα πετούν πάνω από τις «νεραϊδόπετρες» και τις κοιλάδες της Καππαδοκίας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Anadolu/Getty

Ήξερες ότι...

Κατά τη διάρκεια της Α’ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μία χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
4
Οκτωβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Γιορτάζουν :Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη, Ιερόθεος, Καλλισθένης, Καλλισθένη

1883
Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
1957
Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
2005
Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
2009
Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.