Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αποκάλεσε «τρομοκρατική ενέργεια» την επίθεση κατά του «Sumud»

 


Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αποκάλεσε «τρομοκρατική ενέργεια» την επίθεση κατά του «Sumud»

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει «τρομοκρατική ενέργεια» την «επίθεση που πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις» κατά των πλοίων του διεθνή στόλου ακτιβιστών Sumud που προσεγγίζει τη Γάζα, με στόχο να σπάσει των ισραηλινό αποκλεισμό. 

Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για «φασιστικές και μιλιταριστικές πολιτικές της γενοκτονικής κυβέρνησης Νετανιάχου» που δεν περιορίζονται μόνο στους Παλαιστινίους.

Σημειώνει επίσης ότι έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απελευθέρωση το συντομότερο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουκρανία: Στο καρέ αυτό από βίντεο, ένα ρωσικό όλμο Tyulpan διαμετρήματος 240 χιλιοστών εκτοξεύει πυρά προς ουκρανικές θέσεις σε άγνωστη τοποθεσία. Russian Defense Ministry Press Service/AP

Ήξερες ότι...

Η Πεζό αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα, ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909, για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
26
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Γλύκων, Γλυκός, Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Δήμος, Μίμης, Τζίμης, Μήτσος, Δήμητρα, Μιμή, Μιμίκα, Δημητρούλα, Δημητρία, Ντίμι, Δημητράκης, Τζιμάκος, Μητσάκος, Μήτρος, Λεπτίνα, Λέπτινος

740
Ισχυρός σεισμός χτυπά την Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας πολλούς θανάτους και υλικές καταστροφές.
1823
Οι μουσουλμάνοι Αρβανίτες παραδίνουν το φρούριο του Ακροκορίνθου στο Θ. Κολοκοτρώνη μετά από διαπραγματεύσεις και με τον όρο να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη με τον οπλισμό τους. Την προστασία επιβιβάσεως στα πλοία είχε αναλάβει ο Νικηταράς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός (Ταξιαρχία Ιππικού), μετά από αγώνα εισέρχεται και απελευθερώνει το Λαγκαδά.
1986
Τραγωδία στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας. Ένας φίλαθλος χάνει τη ζωή του από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Λάρισας - Π.Α.Ο.Κ.