Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο για τη φωτιά στις Πλάτρες – Του πέρασαν χειροπέδες

 


Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο για τη φωτιά στις Πλάτρες – Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 29χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη φωτιά, που ξέσπασε στις 26 Σεπτεμβρίου 2025, στην περιοχή Πλατρών.

Λίγο μετά τις 8μ.μ., της 26ης Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκαν δύο εστίες φωτιάς, στην άκρη δρόμου στις Πάνω Πλάτρες, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων μεταξύ τους. Για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην περιοχή, μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών και πολίτες.

Από την πρώτη

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νεβσεχίρ, Τουρκία: Αερόστατα πετούν πάνω από τις «νεραϊδόπετρες» και τις κοιλάδες της Καππαδοκίας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Anadolu/Getty

Ήξερες ότι...

Κατά τη διάρκεια της Α’ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μία χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
4
Οκτωβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Γιορτάζουν :Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη, Ιερόθεος, Καλλισθένης, Καλλισθένη

1883
Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
1957
Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
2005
Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
2009
Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.