Air India: Ο λόγος που ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας δεν επιστρέφει στο ΗΒ

 


Air India: Ο λόγος που ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας δεν επιστρέφει στο ΗΒ

Ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας της Air India μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς φοβάται πολύ να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, αποκάλυψε η οικογένειά του.

Ο Vishwash Kumar Ramesh, 40 ετών, ήταν ο μόνος επιβάτης που επέζησε από τη συντριβή του Ιουνίου που σκότωσε 260 άτομα.

Ο Ramesh κατάφερε να συρθεί από τη θέση του, 11Α, και να διαφύγει όταν το Boeing 787 με προορισμό το Γκάτγουικ συνετρίβη

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
27
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Λούππος, Λούππης, Νέστορας, Νέστωρ, Νεστορία

1912
Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα καταλαμβάνουν την πόλη μετά την παράδοσή της.
1951
Ελλάδα: Ο Νικόλαος Πλαστήρας (πρόεδρος του ΕΠΕΚ) αναλαμβάνει πρωθυπουργός.