Παραδέχθηκε εμπρησμό 45χρονος στη Λάρνακα-Καταστράφηκαν παράγκα και 4 οχήματα

 


Παραδέχθηκε εμπρησμό 45χρονος στη Λάρνακα-Καταστράφηκαν παράγκα και 4 οχήματα

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία Λάρνακας, σε σχέση με τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον χώρο των διυλιστηρίων της πόλης. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς μια παράγκα και τέσσερα αυτοκίνητα.

Όπως δήλωσε ο υπαστυνόμος Γιώργος Χαραλάμπους, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην παράγκα όπου διέμενε, καθώς και στα οχήματα, τα οποία ανήκαν σε μηχανικό της περιοχής και δεν χρησιμοποιούνταν.

Ο 45χρονος, γνωστός

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουκρανία: Στο καρέ αυτό από βίντεο, ένα ρωσικό όλμο Tyulpan διαμετρήματος 240 χιλιοστών εκτοξεύει πυρά προς ουκρανικές θέσεις σε άγνωστη τοποθεσία. Russian Defense Ministry Press Service/AP

Ήξερες ότι...

Η Πεζό αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα, ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909, για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
24
Οκτωβρίου
2025
Ημέρα του ΟΗΕ

Παγκόσμια Ημέρα Ακτών

Γιορτάζουν :Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

1909
Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Αβέρωφ.
1929
Καταρρέει ο δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, αρχή της διεθνούς οικονομικής ύφεσης. Ο πανικός οδηγεί στην αναγκαστική εκποίηση 19.000.000 μετοχών. Μέσα σε λίγες ώρες χάνεται επενδυμένη υπεραξία 23 δις δολαρίων. Μέσα στη μέρα κλείνουν 50.000 επιχειρήσεις.
1935
Η Ιταλία εισβάλλει στην Αιθιοπία.
1973
Τελειώνει ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ.