Παραδέχθηκε εμπρησμό 45χρονος στη Λάρνακα-Καταστράφηκαν παράγκα και 4 οχήματα

 


Παραδέχθηκε εμπρησμό 45χρονος στη Λάρνακα-Καταστράφηκαν παράγκα και 4 οχήματα

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία Λάρνακας, σε σχέση με τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον χώρο των διυλιστηρίων της πόλης. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς μια παράγκα και τέσσερα αυτοκίνητα.

Όπως δήλωσε ο υπαστυνόμος Γιώργος Χαραλάμπους, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην παράγκα όπου διέμενε, καθώς και στα οχήματα, τα οποία ανήκαν σε μηχανικό της περιοχής και δεν χρησιμοποιούνταν.

Ο 45χρονος, γνωστός

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντουμπάι, ΗΑΕ: Δρομείς συμμετέχουν στο **Dubai Run 2025**. Fadel Senna/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ουρουγουάη σημαίνει Ποτάμι των Ζωγραφιστών Πουλιών.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
24
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1639
Ο Τζερεμάια Χόροκς παρατηρεί το πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη που είχε κάνει ο ίδιος.
1969
Επιστροφή (προσθαλάσσωση) της αποστολής «Απόλλων 12» από τη Σελήνη.
1992
Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αεροπλάνο που εκτελούσε εσωτερική πτήση συντρίβεται προκαλώντας τον θάνατο και των 141 επιβαινόντων.