Χαρτσιώτης: Σεβαστό το πόρισμα ATF-Καταγράφηκαν παραλείψεις υπηρεσιών

 


Χαρτσιώτης: Σεβαστό το πόρισμα ATF-Καταγράφηκαν παραλείψεις υπηρεσιών

Είναι απόλυτα σεβαστό το πόρισμα της ATF για την καταστροφική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό, δήλωσε τη Δευτέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σημειώνοντας ότι έχουν εντοπιστεί θέματα που άπτονται της διαχείρισης της πυρκαγιάς από τις υπηρεσίες που υπάγονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Υπουργός μιλούσε στο περιθώριο διάσκεψης Τύπου με θέμα «Έναρξη Παγκύπριας Διαφωτιστικής Εκστρατείας γύρω από Θέματα Πρόληψης και Καταπολέμησης του Σεξισμού», στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στη

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.