Τ/κ ΜΜΕ: Δεν γίνονται δεκτές πλέον «ταυτότητες» ψευδοκράτους στα οδοφράγματα

 


Τ/κ ΜΜΕ: Δεν γίνονται δεκτές πλέον «ταυτότητες» ψευδοκράτους στα οδοφράγματα

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

«Εάν η κατάσταση είναι έτσι, θα θέσουμε το θέμα υπόψη τόσο του Ε/κ διαπραγματευτή όσο και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο. Ελπίζω όχι», είπε ο κ. Ονάρ, ο οποίος ανέφερε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τόρκαμ, Πακιστάν: Αφγανοί πρόσφυγες περιμένουν την απέλασή τους καθώς φτάνουν με τα φορτηγά τους στα σύνορα Πακιστάν–Αφγανιστάν. Abdul Majeed/AFP/Getty

Ήξερες ότι...

Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
19
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω

1941
Ο γερμανικός στρατός καταλαμβάνει το Κίεβο μετά από 45 μέρες μαχών. Την ίδια μέρα, στο Ιράν, οι Βρετανοί καταλαμβάνουν την Τεχεράνη.
1970
Ο Έλληνας φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα, διαμαρτυρόμενος κατά της Χούντας στην Ελλάδα.
1983
Η νησιωτική χώρα της Καραϊβικής Άγιος Χριστόφορος και Νέβις ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
1995
Η Κροατία αποφασίζει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των Σέρβων και συμφωνεί με τη Βοσνία ότι μέσω πολιτικού διαλόγου θα διευθετηθεί το εδαφικό.
2002
Απόπειρα πραξικοπήματος σημειώνεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο Πρόεδρος Λοράν Μπαγκμπό απουσιάζει στην Ιταλία. Στη διάρκεια των συγκρούσεων σκοτώνονται δεκάδες ατόμων, ανάμεσά τους και ο πρώην δικτάτορας Ρομπέρ Γκουέι.
2006
Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη. Την εξουσία καταλαμβάνει ο Στρατηγός Σόντι Μπουνγιαρατγκλίν.