Ανατροπή: Συνελήφθη ο 32χρονος που είπε ότι μπήκε κατά λάθος στα κατεχόμενα

 


Ανατροπή: Συνελήφθη ο 32χρονος που είπε ότι μπήκε κατά λάθος στα κατεχόμενα

Χειροπέδες στον 32χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος φαίνεται να πέρασε κατά λάθος στα κατεχόμενα με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Στροβιλιών, πέρασε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε για να διαπιστωθεί πώς έγινε το περιστατικό ενώ υπάρχουν υποψίες ότι ο 32χρονος εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία των ΒΒ Δεκέλειας, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Αυγούστου, Ελληνοκύπριος ηλικίας 32 ετών,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.