ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 3 μέτρα τα κύματα στη Ρωσία - Τσουνάμι 1,3 μ. στην Ιαπωνία

 


ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 3 μέτρα τα κύματα στη Ρωσία - Τσουνάμι 1,3 μ. στην Ιαπωνία

Το ύψος των κυμάτων του τσουνάμι στη ρωσική πόλη Σέβερο-Κουρίλσκ στις ακτές του Ειρηνικού ξεπέρασε τα τρία μέτρα ενώ το πιο ισχυρό κύμα είχε ύψος έως και πέντε μέτρα, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.