Φόνος Τσιντάν: Ένοχοι πέντε κατηγορούμενοι

 


Φόνος Τσιντάν: Ένοχοι πέντε κατηγορούμενοι

Ένοχους έκρινε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση φόνου του Τουρκοκύπριου Τανσού Τσιντάν στις Κεντρικές Φυλακές στις 27 Οκτωβρίου, 2022. Η ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, έκτασης 300 σελίδων, ανακοινώθηκε κατά τη σημερινή δικάσιμο, με το Δικαστήριο να αναφέρεται επιγραμματικά στα κύρια σημεία της. Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις για μετριασμό ποινής στις 13 Αυγούστου, στις 10:00.

Μεταξύ των πέντε περιλαμβάνονται δύο συγκρατούμενοι του θύματος και τρία μέλη του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια διαφημιστική πινακίδα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ επικρίνει τις φορολογικές του συνεισφορές. Adrian Dennis/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Παραγουάη σημαίνει «Γεννημένος απ’ το νερό».

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
19
Νοεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας

Γιορτάζουν : Κανένας

1443
Ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάζεται σε ένα νησί, που είχε εντοπίσει την προηγούμενη μέρα, και το ονομάζει San Juan Bautista (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Αργότερα το νησί μετονομάστηκε σε Πουέρτο Ρίκο.
1943
Γερμανικά στρατεύματα επιτίθενται εναντίον της Σάμου. Επειδή η τροπή των επιχειρήσεων ήταν δυσμενής, το Στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάζει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς Κομάντος να εκκενώσουν το νησί. Κατά την εκκένωση, μαζί με τις παραπάνω δυνάμεις, μεταφέρθηκαν στην Τουρκία 12.800 Έλληνες πρόσφυγες και 8.000 Ιταλοί.