Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Γερμανία

 


Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Γερμανία

Έντονη βροχόπτωση, η οποία προκάλεσε κατολισθήσεις, είναι πιθανό κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των γερμανικών αρχών να υπήρξε η αιτία του εκτροχιασμού υπερταχείας περιφερειακής αμαξοστοιχίας χθες Κυριακή το απόγευμα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, στον οποίο τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 50 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο βαγόνια εκτροχιάστηκαν στις 19:05 (ώρα Κύπρου) καθώς το τρένο κινείτο σε δασική περιοχή μεταξύ Ρίντλινγκεν και Μπίμπεραχ, περίπου 45 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ουλμ.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.