Προτείνει βοήθεια για τη φωτιά στην ορεινή Λεμεσό ο Τατάρ - «Είναι θλιβερό»

 


Προτείνει βοήθεια για τη φωτιά στην ορεινή Λεμεσό ο Τατάρ - «Είναι θλιβερό»

Την ετοιμότητα να συμβάλει στην προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται εδώ και ώρες στην ορεινή Λεμεσό εξέφρασε ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με την kibrispostasi ο Τατάρ ανέφερε πως «όλοι μας θλιβόμαστε για το γεγονός ότι πολλές κοινότητες έχουν αναγκαστεί να εκκενωθούν εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα, σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού και η οποία ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο».

Σημείωσε, «η τουρκοκυπριακή πλευρά παρακολουθεί

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεούλ, Νότια Κορέα: Ορειβάτες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες ετοιμάζονται για αναρριχητική εκδήλωση στο όρος Bukhansan. Chung Sung-Jun/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 1740 μία αγελάδα κρίθηκε ένοχη για μαγεία στη Γαλλία και εκτελέστηκε.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
23
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Νήφων

1783
Ο αρχιστράτηγος Τζορτζ Ουάσινγκτον παραιτείται από τον Ηπειρωτικό Στρατό των Η.Π.Α.
1975
Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονεί τον σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς, 45 ετών, με τρεις σφαίρες σχεδόν εξ επαφής. Το περιστατικό συνέβη στις 22:00 έξω από την οικία του Γουέλς στο Ψυχικό, μόλις είχε επιστρέψει με τη σύζυγό του και το παιδί του από τη δεξίωση του Αμερικανού πρέσβη Κιούμπιτς στο Χίλτον. Τυπικά είχε το τίτλο του α΄ γραμματέα της αμερικανικής πρεσβείας. Ήταν το πρώτο χτύπημα της 17 Ν.
1979
Σοβιετικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.
1990
Η Σλοβενία ψηφίζει την απόσχισή της από την Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας.