ΗΠΑ: «Γελοίο» διάβημα για τον Τραμπ η δημιουργία κόμματος από τον Μασκ

 


ΗΠΑ: «Γελοίο» διάβημα για τον Τραμπ η δημιουργία κόμματος από τον Μασκ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «γελοία» την απόφαση να δημιουργήσει νέο πολιτικό κόμμα που ανακοίνωσε την προηγουμένη ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, πρώην σύμμαχος και συνεργάτης του.

«Νομίζω πως είναι γελοίο να δημιουργείς τρίτο κόμμα. Είχαμε τρομερή επιτυχία με το ρεπουμπλικανικό κόμμα», είπε ο μεγιστάνας των ακινήτων προτού επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον. «Νομίζω πως η δημιουργία τρίτου κόμματος απλά επιτείνει τη σύγχυση», πρόσθεσε.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αλταντίνα, Καλιφόρνια: Γραφικό που απεικονίζει την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά Eaton παρουσιάζεται σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πρόοδο των προσπαθειών αποκατάστασης, έξι μήνες μετά το συμβάν. Allison Dinner/EPA

Ήξερες ότι...

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 1.400 είδη κουνουπιών!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
9
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνοσυνέλευση μετονομάζεται σε Συντακτική Συνέλευση.
1816
Ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Αργεντινής.
2004
Το δικαστήριο της Χάγης καταδίκασε ως παράνομο το τείχος που έχει χτίσει το Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων.