Επιστολή Αρχηγού Αστυνομίας στον ΥΠΑΜ για την υπόθεση Άννας Άριστοτέλους

 


Επιστολή Αρχηγού Αστυνομίας στον ΥΠΑΜ για την υπόθεση Άννας Άριστοτέλους

Ο Αρχηγός Αστυνομίας απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Άμυνας, ενημερώνοντάς τον για πιθανή εμπλοκή της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας του Υπουργείου στην υπόθεση με τα εμπιστευτικά έγγραφα που εντοπίστηκαν σε οικία Αρχιδεσμοφύλακα.

Η κυρία Άννα Αριστοτέλους βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Αστυνομία, καθώς κατά την περίοδο κατά την οποία απομακρύνθηκαν τα εν λόγω έγγραφα, κατείχε τη θέση της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

Τις προηγούμενες ημέρες, η κυρία Αριστοτέλους έδωσε κατάθεση ενώπιον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

622
Αρχή του Μουσουλμανικού ημερολόγιου.
813
Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.
1826
Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.
1906
Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.
1945
Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.