Η προφητεία για το κτύπημα στο Ιράν - «Μας έλεγαν ψεκασμένους»


Η προφητεία για το κτύπημα στο Ιράν - «Μας έλεγαν ψεκασμένους»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απ' το πρωί βίντεο του Μητροπολίτη Μόρφου, στο οποίο μεταφέρει... προφητεία του Ασκητή γέροντα Θεόδωρου Αγιοφαραγγίτη στην Κρήτη. 

Μεταξύ άλλων ο Αγιοφαραγγίτης είχε πει ότι «εκεί που πίνετε τον καφέ σας θα ακούσετε για την πρώτη βόμβα που έπεσε στο Ιράν ... Όλα τότε θα πάψουν να λειτουργούν ... Θα ματαιωθούν τα σχέδια των νεοταξιτών».

Βίντεο του Μητροπολίτη Μόρφου που το αναφέρει το 2019 

Π.Νεκτάριος:

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καν Γιούνις, Γάζα: Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν λάβει θέσεις στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στην Καν Γιούνις. Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι μαχητές της Χαμάς επιχειρούσαν μέσα από σήραγγα κάτω από το νοσοκομείο. Μια ομάδα αξιωματικών της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της χώρας εκδίδει «σαφώς παράνομες» διαταγές που δεν πρέπει να υπακούονται, ανακοινώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν πλέον σε επιχειρήσεις μάχης στη Γάζα. Ohad Zwigenberg/AP

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
16
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1487
Λαμβάνει χώρα η Μάχη του Στόουκ Φιλντ, σφραγίζοντας έτσι το τέλος του Πολέμου των Ρόδων, του εμφυλίου πολέμου που ξέσπασε στην Αγγλία στα μέσα του 15ου αιώνα ανάμεσα στον Οίκο των Λάνκαστερ και των Οίκο της Υόρκης για τη διαδοχή του θρόνου. Την ονομασία του ο πόλεμος την πήρε από το ρόδο, που ήταν σύμβολο στα οικόσημα και των δύο Οίκων.
1920
Ιδρύεται το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη.
1961
Ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ ζητά πολιτικό άσυλο στη Γαλλία.