Η Πολωνία απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη μετά από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

 


Η Πολωνία απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη μετά από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Ο στρατός της Πολωνίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη λόγω «έντονης» ρωσικής επίθεσης στη δυτική Ουκρανία.

«Εξαιτίας της έντονης αεροπορικής επίθεσης της Ομοσπονδίας της Ρωσίας εναντίον του εδάφους της Ουκρανίας, πολωνικά και συμμαχικά αεροσκάφη άρχισαν να δραστηριοποιούνται στον πολωνικό εναέριο χώρο το πρωί», έγραψε στο Χ το γενικό επιτελείο στρατού της Πολωνίας.

«Τα μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν σε ζεύγη και τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας και αναγνώρισης ραντάρ στο έδαφος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
3
Ιουλίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Γιορτάζουν : Κανένας

324
Ο Μέγας Κωνσταντίνος νικά στη Μάχη της Αδριανούπολης τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.
1608
Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ.
1863
Κατά την τρίτη μέρα της Μάχης του Γκέτυσμπεργκ, αποτυγχάνει η τελευταία προσπάθεια του στρατηγού των Νοτίων, Ρόμπερτ Λη, να διασπάσει τις γραμμές του μετώπου των Βορείων, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η πιο σημαντική μάχη του Αμερικανικού Εμφυλίου.
1990
Η Λευκορωσία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Ε.Σ.Σ.Δ..