Αστυνομική έρευνα για Οδυσσέα-Κλήθηκαν να καταθέσουν και δημοσιογράφοι


Αστυνομική έρευνα για Οδυσσέα-Κλήθηκαν να καταθέσουν και δημοσιογράφοι

Αδίκημα περιφρόνησης του Δικαστηρίου, διερευνά η Αστυνομία εναντίον του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται δηλώσεις στις οποίες προέβη ο τέως Γενικός Ελεγκτής σε σχέση με τη δικαστική απόφαση για την παύση του. 

Ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου επικοινώνησαν με το ΣΙΓΜΑ και ζήτησαν ως μέρος του ανακριτικού υλικού τις εκπομπές Πρωτοσέλιδο, Μεσημέρι και Κάτι και το επεισόδιο 33 των podcast Uncensored, στις οποίες φιλοξενήθηκε ο Οδυσσέας Μιχαλίδης.

Σύμφωνα με

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του Έιντ αλ-Άντχα με βόλτες σε λούνα παρκ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
11
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.