Ερωτήματα για την σφραγίδα του κράτους που έφερε το βιβλιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ερωτήματα για την σφραγίδα του κράτους που έφερε το βιβλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατακεραυνώνει τις αναφορές του βιβλίου, που παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση Μπιενάλε,  περί ανταλλαγής πληθυσμών και τυπικής αναγνώρισης της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

«Η έκφραση του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή δεν μπορεί όμως να γίνει ανεκτή ή παραχάραξη της ιστορίας. Το 1974 έγινε μια εισβολή την οποία αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα άρα δεν μιλάμε για έκφραση ελευθερίας αλλά για αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.