Παναμάς: Ο πρώην πρόεδρος Μαρτινέλι αναχώρησε για την Κολομβία


Παναμάς: Ο πρώην πρόεδρος Μαρτινέλι αναχώρησε για την Κολομβία

Η Κολομβία χορήγησε άσυλο στον πρώην πρόεδρο του Παναμά Ρικάρδο Μαρτινέλι, ανακοίνωσε χθες Σάββατο η Μπογοτά. Δύο πηγές από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, ανέφεραν πως ο Μαρτινέλι αναχώρησε από την πρεσβεία της Νικαράγουας στην παναμέζικη πρωτεύουσα, με προορισμό την Κολομβία.

Ο Ρικάρδο Μαρτινέλι, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη για ξέπλυμα χρήματος, είχε καταφύγει στην πρεσβεία της Νικαράγουας από τον Φεβρουάριο του 2024, προτού εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
21
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής

Γιορτάζουν : Κανένας

1734
Στο Μόντρεαλ της Νέας Γαλλίας (στο σημερινό Καναδά), η σκλάβα Μαρί-Ζοζέφ Ανζελίκ απαγχονίζεται, αφού πρώτα βασανίστηκε δημόσια και ομολόγησε την ενοχή της για τον εμπρησμό που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πόλης.
1919
Γενική απεργία στην Γουίνιπεγκ του Καναδά καταστέλεται βιαίως από την αστυνομία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο απεργών και τον τραυματισμό άλλων δεκαπέντε («Ματωμένο Σάββατο»).
1994
Η ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα σε παγκόσμιο κύπελλο και χάνει από την Αργεντινή με 4–0. Τρία γκολ σημειώνει ο Μπατιστούτα και ένα ο Μαραντόνα.