Αναβολή για τις 29 Μαΐου στην υπόθεση του Τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

 


Αναβολή για τις 29 Μαΐου στην υπόθεση του Τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη, 29 Μαΐου, η «εκδίκαση» της υπόθεσης του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου, συγγραφέα και προέδρου της τ/κ συντεχνίας εργαζομένων στον Τύπο (Basın-Sen), Αλί Κισμίρ, ενώπιον του «ανωτάτου συνταγματικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα.

Ο κ. Κισμίρ διώκεται από τις «αρχές» του ψευδοκράτους εξαιτίας άρθρου του που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση άρχισε να εξετάζεται από το «δικαστήριο», ωστόσο η διαδικασία διεκόπη και ορίστηκε νέα ημερομηνία η 29η Μαΐου.

Τον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Tor Vergata, Ιταλία: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ φτάνει με ελικόπτερο για την αγρυπνία προσευχής της Παγκόσμιας Συνάντησης Νεολαίας στα περίχωρα της Ρώμης. Vatican Pool/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, στις πρώτες μέρες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, έκρινε πως τα αεροπλάνα δεν είχαν καμία στρατιωτική αξία, καθώς κανένας πιλότος δεν θα μπορούσε να βλέπει με τον αέρα να τον χτυπάει στα μάτια με 50 χλμ./ ώρα.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
4
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Μαξιμιλιανός, Ξακουστός, Εξακουστοδιανός, Εξακουστωδιανός, Εξακουστός, Ξακουστή

1789
Καταργείται στη Γαλλία η φεουδαρχία.
1822
Κατάληψη και καταστροφή των χωριών Λάκκων και Θερίσου Κρήτης από το Χασάν Πασά.
1865
Με Β.Δ. ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
1914
Α Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο. Ως απάντηση το Ηνωμένο Βασίλειο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.
1936
Αρχίζει η περίοδος της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά