Κορυφώνεται η κινητοποίηση της Αστυνομίας για χρήση κροτίδων


Κορυφώνεται η κινητοποίηση της Αστυνομίας για χρήση κροτίδων

Κορυφώνεται τη Μεγάλη Εβδομάδα η κινητοποίηση της Αστυνομίας σχετικά με την πρόληψη και επιτήρηση της απαγόρευσης χρήσης κροτίδων και πυροτεχνημάτων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πυροτεχνουργός Αστυνομίας, Πάρις Κυριάκου, σημειώνοντας παράλληλα ότι είτε πρόκειται για εργοστασιακές, είτε για αυτοσχέδιες, όλες οι κροτίδες είναι «εξαιρετικά επικίνδυνες» και πως οι «πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού είναι πολύ μεγάλες»

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά της χρήσης κροτίδων εδώ και δύο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καν Γιούνις, Γάζα: Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν λάβει θέσεις στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στην Καν Γιούνις. Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι μαχητές της Χαμάς επιχειρούσαν μέσα από σήραγγα κάτω από το νοσοκομείο. Μια ομάδα αξιωματικών της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της χώρας εκδίδει «σαφώς παράνομες» διαταγές που δεν πρέπει να υπακούονται, ανακοινώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν πλέον σε επιχειρήσεις μάχης στη Γάζα. Ohad Zwigenberg/AP

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
17
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.