Έκαναν τις Φυλακές «μίνι μάρκετ»-Στο κόλπο δε&si

 


Έκαναν τις Φυλακές «μίνι μάρκετ»-Στο κόλπο δε&si

Σε τιμές χρυσού φέρονται να πουλούσαν αντικείμενα και φαγώσιμα εντός των Κεντρικών Φυλακών, δεσμοφύλακας και κατάδικος στο φερόμενο παζαράκι, που έστησαν εντός του Σωφρονιστικού Ιδρύματος.

Η όλη «επιχείρηση» φέρεται να στήθηκε με αντικείμενα και φαγώσιμα που πωλούνται κανονικά στο νόμιμο κυλικείο του Ιδρύματος, ωστόσο οι ύποπτοι φέρονται να τα πουλούσαν σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές στους κρατούμενους, με την αποθήκη των προϊόντων τους να στεγάζεται στο κελί του κατάδικου.

Στο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Tor Vergata, Ιταλία: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ φτάνει με ελικόπτερο για την αγρυπνία προσευχής της Παγκόσμιας Συνάντησης Νεολαίας στα περίχωρα της Ρώμης. Vatican Pool/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, στις πρώτες μέρες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, έκρινε πως τα αεροπλάνα δεν είχαν καμία στρατιωτική αξία, καθώς κανένας πιλότος δεν θα μπορούσε να βλέπει με τον αέρα να τον χτυπάει στα μάτια με 50 χλμ./ ώρα.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
3
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ολύμπιος, Σαλώμη, Σαλώμα

1492
Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά με τρία καράβια από το λιμάνι Πάλος ντε λα Φροντέρα της Ισπανίας.
1778
Εγκαινιάζεται η όπερα Teatro alla Scala του Μιλάνου με την πρεμιέρα της όπερας L Europa riconosciuta του Αντόνιο Σαλιέρι.
1914
Α Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία κηρύττει τον πόλεμο στην Γαλλία και διασχίζει το ουδέτερο Βέλγιο.
1989
Ένα Shorts 330 της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου. Και οι 34 επιβαίνοντες νεκροί.