Έσπασε τη σιωπή του ο «Πίκατσου» της Κωνσταντινούπολης: «Θα είμαι χαρούμενος»

 


Έσπασε τη σιωπή του ο «Πίκατσου» της Κωνσταντινούπολης: «Θα είμαι χαρούμενος»

Viral έχει γίνει ο περιβόητος διαδηλωτής ντυμένος με στολή Πίκατσου,  ο οποίος ενώθηκε με χιλιάδες διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους για τη σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τελικά ο «Πίκατσου» έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στις κάμερες για όλα όσα έζησε στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών.

«Είχα αυτήν την ιδέα λόγω των γεγονότων που προκάλεσα ένταση στη χώρα μας. Είχα στόχο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.