ΠτΔ: «Η 1η Απριλίου αποτελέι πλέον ορόσημο για την παγκόσμια ιστορία»

 


ΠτΔ: «Η 1η Απριλίου αποτελέι πλέον ορόσημο για την παγκόσμια ιστορία»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρέτισε την εκδήλωση «70 χρόνια ΕΟΚΑ, ου μ’ εθέσπισεν…» του Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού σε συνεργασία με το ΚΥΚΕΜ, την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος και το Σωματείο «Νίκος Καπετανίδης» Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Όπως ανέφερε, «η 1η Απριλίου του 1955 αποτελεί πλέον όχι μόνο ορόσημο για την κυπριακή, αλλά και για την παγκόσμια Ιστορία»

Αυτούσιος ο χαιρετισμός 

Είναι με αισθήματα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.