Βρετανία: Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Sky θα καταργήσει 2.000 θέσεις εργασίας

 


Βρετανία: Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Sky θα καταργήσει 2.000 θέσεις εργασίας

Ο βρετανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Sky ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει περίπου 2.000 θέσεις εργασίας και να κλείσει τρία κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, από τα δέκα που διαθέτει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης.

«Θα αναδιαρθρώσουμε την εταιρεία μας ώστε να προσφέρουμε μια γρηγορότερη, απλούστερη και πιο ψηφιακή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών», ανέφερε ένας εκπρόσωπος σε δήλωσή του προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

Αυτές οι 2.000 θέσεις εργασίας

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Εκατοντάδες εθελοντές, βαμμένοι πράσινοι, συγκεντρώθηκαν σε έναν ανδαλουσιανό ελαιώνα για το έργο Portrait Alhambra 1925 του Αμερικανού καλλιτέχνη Σπένσερ Τούνικ. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε για να τιμήσει τα εκατό χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής μάρκας μπίρας Alhambra. Pepe Torres/EPA

Ήξερες ότι...

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
22
Σεπτεμβρίου
2025
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μετακινήσεων (Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

Γιορτάζουν : Ζωγραφιά, Λοίζος, Λουίζα, Φωκάς, Φώκιος, Φώκης, Φωκία, Φωκίνα

1908
Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
1955
Η τηλεόραση είναι γεγονός στη Βρετανία.Πρώτο εμπορικό κανάλι στη χώρα γίνεται το ITV (Independent Television).
1960
Το Μάλι γίνεται ανεξάρτητο κράτος από τη Γαλλία (εθνική εορτή).
1980
Έναρξη του οκταετούς πολέμου Ιράν-Ιράκ. Το Ιράκ εισβάλλει στο Ιράν.
1996
Στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην εξουσία με 41,4% και 162 έδρες, έναντι 38,1% για τη ΝΔ και 108 έδρες. Επίσης, το ΚΚΕ λαμβάνει 5,6% και 11 έδρες, ο Συνασπισμός 5,1% και 10 έδρες, το ΔΗΚΚΙ 4,4% και 9 έδρες, ενώ η Πολιτική Άνοιξη λαμβάνει το 2,94% και δεν μπαίνει στη Βουλή. Παραιτείται ο πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ. Στις 25 Σεπτεμβρίου ορκίστηκε νέα κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη.