Ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο ακινήτων σε συνάντηση στο Υπ. Οικονομίας

 


Ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο ακινήτων σε συνάντηση στο Υπ. Οικονομίας

Ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της ανάπτυξης ακινήτων και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης, την Τρίτη 18 Μαρτίου, που είχε ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ακινήτων Κύπρου με το Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, «στο πλαίσιο της συνάντησης, αναδείχθηκε ο ρόλος του τομέα ως ένας από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Ακινήτων Κύπρου, Γιάννης Μισιρλής, επισημαίνοντας ότι ο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
30
Ιουλίου
2025
Διεθνής Ημέρα του Διαχειριστή Συστημάτων

Γιορτάζουν : Ανδρόνικος, Ανδρονίκη, Σιλουανός, Σιλουανή, Σιλουάνα, Σιλουάνια

1733
Συστήνεται στη Μασαχουσέτη η πρώτη Μασονική Μεγάλη Στοά των μελλοντικών Η.Π.Α.
1824
Ο Γ. Σαχτούρης καταναυμαχεί τον Τουρκικό Στόλο στη Σάμο, με αποτέλεσμα να κυριευθούν 3 τουρκικά πλοία, να βυθισθούν πολλά και να φονευθούν ή να πνιγούν 12.000 Τούρκοι.
1920
Πραγματοποιείται αποτυχημένη αποπειρα δολοφονίας εναντίον του Ελευθερίου Βενιζέλου στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare de Lyon, στο Παρίσι, από δύο απότακτους αξιωματικούς του Ναυτικού, τον Γεώργιο Κυριάκη και τον Απόστολο Τσερέπη.
1930
Η Εθνική Ουρουγουάης κατακτά το 1ο Μουντιάλ.