Υποχρεωτική η ενημέρωση γονέων από νηπιαγωγεία όταν απουσιάζουν τα παιδιά


Υποχρεωτική η ενημέρωση γονέων από νηπιαγωγεία όταν απουσιάζουν τα παιδιά

Στην άμεση δρομολόγηση διαδικασιών προχώρησε το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, κατόπιν συνεννόησης με την ΟΕΒ και τον Σύνδεσμο Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου (ΣΙΠΕΚ), προκειμένου να καταστεί υποχρεωτική για τους βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς η αυθημερόν επικοινωνία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες σε περίπτωση απουσίας παιδιού, εφόσον δεν έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, με επιστολή που απέστειλε στην ΟΕΒ και στον ΣΙΠΕΚ η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαριλένα Ευαγγέλου, ενημέρωσε τους δύο φορείς

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λαντερνώ, Γαλλία: Άνθρωποι ντυμένοι Στρουμφ συμμετέχουν σε μια προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Στρουμφ. Fred Tanneau/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα M&Ms φτιάχτηκαν από τον Φράνκλιν Μαρς το 1940 για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους.

Σήμερα


Τρίτη
20
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy